The importance of spices in human nutrition
Orkusz, Agnieszka ; Bogacz-Radomska, Ludmiła
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27), s. 55-65
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Dec 13, 2018
1 826
1775
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/95460
Edition name | Date |
---|---|
Znaczenie przypraw w żywieniu człowieka | Jun 11, 2022 |
Śmiechowska, Maria Drozd, Monika
Wyka, Joanna
Bronkowska, Monika
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła