Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Temat i słowa kluczowe
  • Data wydania
  • Typ zasobu
  • Język

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = technologia żywności] lub [Temat i słowa kluczowe = enzymy] lub [Temat i słowa kluczowe = kwas cytrynowy] lub [Temat i słowa kluczowe = fermentacja] lub [Tytuł = Wykorzystanie odcieku po fermentacji cytrynowej do produkcji preparatów pektykolitycznych] lub [Autor = Grzesiak, Eliza]

Wyników: 86

Obiektów na stronie:

Czamara, Alicja (1947- ). Redakcja Nawirska-Olszańska, Agnieszka. Redakcja Dyszewski, Andrzej. Redakcja Gajewczyk, Paweł (1947- ). Redakcja Noszczyk-Nowak, Agnieszka. Redakcja

2012
książka

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji