Właściwości fizykochemiczne mąki i skrobi otrzymanych z różnych odmian komosy
Rożnowski, Jacek ; Przetaczek-Rożnowska, Izabela
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 1-13
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2023.39.01 ; oai:dbc.wroc.pl:125810
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jan 29, 2024
Jan 29, 2024
86
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/164482
Edition name | Date |
---|---|
Physicochemical Properties of Flour and Starch Obtained from Various Quinoa Varieties | Jan 29, 2024 |
Domian, Ewa Świrydow, Ewa Cenkier, Jan
Fabisiak, Kazimierz Szreiber, Maciej Uniszkiewicz, Cezary Runka, Tomasz Kasprowicz, Dobrosława Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Padlyak, Bohdan Ryba-Romanowski, Witold Lisiecki, Radosław Pieprzyk, Bożena Drzewiecki, Adam Adamiv, Volodymyr Burak, Yaroslav Teslyuk, Ihor
Stefaniuk, Ireneusz Rogalska, Iwona Suchocki, Andrzej Berkowski, Marek Cieniek, Bogumił Potera, Piotr Urbańczyk, Wacław. Redakcja