Guzek, Dominika ; Wojtasik-Kalinowska, Iwona ; Wierzbicka, Agnieszka ; Głąbska, Dominika
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11), s. 50-57
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Aug 8, 2014
268
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/27457
Edition name | Date |
---|---|
Zróżnicowanie wybranych wyróżników jakości mięsa świń z tuczu ukierunkowanego i standardowego. Wyniki wstępne | Oct 18, 2019 |
Pomianowski, Janusz Żmijewski, Tomasz Mozolewski, Wacław
Stępień, Sebastian Sapa, Agnieszka
Mroczek, Robert Tereszczuk, Mirosława