Factors that influence atractiveness of edible flowers
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 1 (28), s. 42-49
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2018.1.04 ; oai:dbc.wroc.pl:63665
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 1 (28)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
4 kwi 2019
313
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/117978
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Czynniki wpływające na atrakcyjność kwiatów jadalnych | 11 cze 2022 |
Gryszel, Piotr
Kula, Sławomir Śmiechowska, Maria
Kula, Sławomir Śmiechowska, Maria
Mucha, Monika
Kulpaka, Paweł
Jędrzychowska, Anna Pietrzyk, Radosław Rokita, Paweł
Kulpaka, Paweł