Characteristics of unsaturated fatty acids from fish
Sąsiadek, Wojciech ; Michalski, Jacek ; Ulatowski, Piotr
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2018.542.12 ; oai:dbc.wroc.pl:72915
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
Sep 24, 2019
293
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/141021
Edition name | Date |
---|---|
Charakterystyka nienasyconych kwasów tłuszczowych zawartych w rybach | Jun 11, 2022 |
Kula, Sławomir Śmiechowska, Maria
Kula, Sławomir Śmiechowska, Maria
Michalski, Jacek Sąsiadek, Wojciech Owsiany, Kamil
Tronina, Przemysław Trziszka, Tadeusz (1948- ). Promotor
Sobolewska Sylwia Orda, Janusz. Promotor