Wiedza konsumentów dotycząca żywności ekologicznej z mięsa drobiowego. Badania sondażowe
Kęsiak, Monika ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2025, Nr 41, s. 13-22
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2025.41.02 ; oai:dbc.wroc.pl:140799
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2025, Nr 41
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
7 paź 2025
7 paź 2025
14
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/179602
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Consumer Knowledge of Organic Poultry Meat Foods. Survey Studies | 7 paź 2025 |
Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor
Jany, Natalia Lesiów, Tomasz
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Fietz, Magdalena Lesiów, Tomasz
Gimżewska, Aleksandra Lesiów, Tomasz