Muffins as an Example of Upcycled Bakery Products – Selected Quality and Health Aspects
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2025, Nr 41, s. 23-32
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2025.41.03 ; oai:dbc.wroc.pl:140800
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2025, Nr 41
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
7 paź 2025
7 paź 2025
20
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/179603
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Muffiny jako przykład upcyklingowych produktów piekarniczych – wybrane aspekty jakościowe i zdrowotne | 7 paź 2025 |
Biazik, Ewa
Biazik, Ewa Kopeć, Wiesław (1955- ). Promotor
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Jankojć, Adrian Lesiów, Tomasz Biazik, Ewa
Jankojć, Adrian Lesiów, Tomasz Biazik, Ewa