Antioxidant potential of fruit and vegetables and its impact on human health
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4), s. 44-54
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
18 lip 2013
12 093
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/25257
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw oraz jego wpływ na zdrowie człowieka | 18 paź 2019 |
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Pietkiewicz, Jerzy Jan
Dłużewska, Elżbieta Florowska, Anna Florowski, Tomasz