State of food industry in Lower Silesia and the recommended directions of its development
Szybiga, Krystyna ; Miśkiewicz, Tadeusz ; Król, Zdzisław
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 94-106
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
26 mar 2014
659
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/26972
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Stan przemysłu spożywczego na Dolnym Śląsku i rekomendowane kierunki jego rozwoju | 18 paź 2019 |
Pawłowski, Adam Iwańska, Magdalena
Szmigiel, Kinga
Szołtysek, Katarzyna
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Szopik-Depczyńska, Katarzyna Świadek, Arkadiusz
Kropsz-Wydra, Irena
Komor, Agnieszka
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła