State of food industry in Lower Silesia and the recommended directions of its development
Szybiga, Krystyna ; Miśkiewicz, Tadeusz ; Król, Zdzisław
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 94-106
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 26, 2014
696
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/26972
| Edition name | Date |
|---|---|
| Stan przemysłu spożywczego na Dolnym Śląsku i rekomendowane kierunki jego rozwoju | Oct 18, 2019 |
Pawłowski, Adam Iwańska, Magdalena
Szmigiel, Kinga
Szołtysek, Katarzyna
Szopik-Depczyńska, Katarzyna Świadek, Arkadiusz
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Kropsz-Wydra, Irena
Komor, Agnieszka
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła