Fish and their processing in Poland on the beginning of the XXI century
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12), s. 59-71
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.1.04 ; oai:dbc.wroc.pl:24814
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 sie 2014
2 059
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/27448
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ryby i ich przetwórstwo w Polsce na początku XXI wieku | 18 paź 2019 |
Kapusta, Franciszek
Kapusta, Franciszek
Kwiecień, Mirosława Stadtmüller, Ryszard. Promotor
Klimczak, Bożena Jasiński, Jan. Promotor
Pielichaty, Edward Nowak, Edward. Promotor
Drożdżal, Aleksy Styś, Aniela. Promotor
Dominik, Walenty (1891-1944)