The whey utilisation in biotechnological processes
Wesołowska-Trojanowska, Marta ; Targoński, Zdzisław
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Aug 8, 2014
3 117
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/27451
| Edition name | Date |
|---|---|
| Wykorzystanie serwatki w procesach biotechnogicznych | Oct 18, 2019 |
Wesołowska-Trojanowska, Marta Targoński, Zdzisław
Wesołowska-Trojanowska, Marta Targoński, Zdzisław
Siemianowski, Krzysztof Tońska, Elżbieta Lis, Anna Szpendowski, Jerzy
Kabsch, Małgorzata Winnicki, Tomasz. Promotor
Dajnowiec, Fabian Banaszczyk, Paweł Zander, Lidia Soral-Śmietana, Maria Wronkowska, Małgorzata
Howis, Maciej (1982- ) Nowakowski, Piotr. Promotor