The whey utilisation in biotechnological processes
Wesołowska-Trojanowska, Marta ; Targoński, Zdzisław
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.1.07 ; oai:dbc.wroc.pl:24817
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 sie 2014
2 884
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/27451
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wykorzystanie serwatki w procesach biotechnogicznych | 18 paź 2019 |
Wesołowska-Trojanowska, Marta Targoński, Zdzisław
Wesołowska-Trojanowska, Marta Targoński, Zdzisław
Siemianowski, Krzysztof Tońska, Elżbieta Lis, Anna Szpendowski, Jerzy
Dajnowiec, Fabian Banaszczyk, Paweł Zander, Lidia Soral-Śmietana, Maria Wronkowska, Małgorzata
Howis, Maciej (1982- ) Nowakowski, Piotr. Promotor