Thermooxidative stability of frying oils and quality of snack products
Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Streszczenie polskie w zakładce Komentarz ; W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 gru 2018
9 wrz 2014
449
449
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/27786
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Górnicka Ewa / Stabilność termooksydatywna tłuszczów smażalniczych a jakość produktów przekąskowych, 2014 | 19 gru 2018 |
Tokarczyk, Grzegorz Bienkiewicz, Grzegorz Krzywiński, Tomasz Lesiów, Tomasz. Redaktor
Aniołowska, Magda (1987- ) Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Piksa Eliza Wiliczkiewicz, Andrzej. Promotor Sierzant, Kamil. Promotor pomocniczy
Kazimierczak, Renata Hallmann, Ewelina Ziętara, Marzena Rembiałkowska, Ewa
Dłużewska, Elżbieta Florowska, Anna Florowski, Tomasz
Sierżant, Kamil (1985- ) Orda, Janusz (1949- ). Promotor