The impact of antioxidants on the stability of oil concentrates of β-carotene
Dłużewska, Elżbieta ; Florowska, Anna ; Florowski, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 3 (14), s. 22-33
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.3.02 ; oai:dbc.wroc.pl:26330
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 3 (14)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
9 lut 2015
237
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/29168
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ dodatku wybranych przeciwutleniaczy na stabilność olejowych koncentratów β-karotenu | 18 paź 2019 |
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna
Bogacz-Radomska, Ludmiła Harasym, Joanna
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Pietkiewicz, Jerzy Jan
Barcelin, Petrus (15..-16..)
Górnicka, Ewa Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor