Effects of addition of plums on selected properties of pork burgers
Tyburcy, Andrzej ; Ścibisz, Iwona ; Jabłońska, Anna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16), s. 72-82
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jul 30, 2015
539
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/32289
| Edition name | Date |
|---|---|
| Wpływ dodatku śliwek na wybrane właściwości burgerów wieprzowych | Jun 11, 2022 |
Hebda, Tomasz Frączek, Jarosław Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Jaeger, Michael C. Messina, Alberto Lorenz, Mirko
Wolak, Paweł Złocińska, Adrianna
Szmańko, Tadeusz Górecka, Justyna Nowakowska, Agnieszka
Dudkiewicz, Jacek Gosowski, Bronisław. Promotor
Mizera Alicja Kuczaj, Marian. Promotor Jędraszczyk, Jarosław. Promotor pomocniczy