Wpływ dodatku śliwek na wybrane właściwości burgerów wieprzowych
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Effects of addition of plums on selected properties of pork burgers
Creator:Tyburcy, Andrzej ; Ścibisz, Iwona ; Jabłońska, Anna
Subject and Keywords:burgery wieprzowe ; śliwki ; wskaźnik TBARS ; skład chemiczny ; przechowywanie ; pork burgers ; plums ; chemical composition ; storage
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16), s. 72-82
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: