The importance of bitter bioactive components in the prevention of disease
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna ; Garncarek, Zbigniew
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 9-24
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/ijfsb.2016.1.01 ; oai:dbc.wroc.pl:36049
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
12 sty 2017
236
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/39430
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Znaczenie gorzkich aktywnych biologicznie związków żywności w prewencji chorób | 11 cze 2022 |
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew
Paszkot Justyna Kawa-Rygielska, Joanna. Promotor
Garncarek, Zbigniew Garncarek, Barbara