Evaluation of information passed on consumers on the presence of alergens
Derewiaka, Dorota ; Sobieraj, Emilia ; Drużyńska, Beata ; Kowalska, Jolanta ; Wołosiak, Rafał ; Ciecierska, Marta ; Majewska, Ewa
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 36-47
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/ijfsb.2016.1.03 ; oai:dbc.wroc.pl:36051
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jan 12, 2017
199
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/39432
Edition name | Date |
---|---|
Ocena informacji przekazywanych konsumentom na temat obecności alergenów | Jun 11, 2022 |
Drewiaka, Dorota Sobieraj, Emilia Drużyńska, Beata Kowalska, Jolanta Wołosiak, Rafał Ciecierska, Marta Majewska, Ewa
Zimny, Sylwia Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Krzywonos, Małgorzata
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Ciecierska, Marta
Bohdziewicz, Jolanta Kowalska, Małgorzata Winnicki, Tomasz. Redakcja
Kopeć, Alicja Kowalska, Jadwiga leciejewska, Jolanta Mika, Krystyna Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej
Kopeć, Alicja Kowalska, Jadwiga leciejewska, Jolanta Mika, Krystyna Instytut Historii Architektury Sztuki i Techniki Politechniki Wrocławskiej