Quality of buckwheat bread with added gluten- free flour
Zys, Angelika ; Garncarek, Zbigniew
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2017.494.22 ; oai:dbc.wroc.pl:41221
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
22 maj 2018
406
396
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/49720
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Jakość pieczywa gryczanego z dodatkiem mąk bezglutenowych | 11 cze 2022 |
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew
Lewandowska, Sylwia. Redaktor Kotecki, Andrzej (1952- ). Redakcja Bujak, Henryk. Redaktor Adamczyk, Józef Broda, Zbigniew Chmielewska, Joanna Cygert, Henryk Froszczyńska, Barbara Głąb, Lilianna Kozak, Marcin Kurasiak-Popowska, Danuta Kurczych, Zbigniew Merta-Staszczak, Adriana Michalski, Tadeusz Mikołajczyk, Sylwia Niemann, Janetta Podkówka, Zbigniew Rejek, Dariusz Rogacka, Anna Rogacki Janusz Sowiński, Józef Straszak-Chandoha, Sylwia Tomkowiak, Agnieszka Warzecha, Roman Weigt, Dorota Wolf, Zdzisław Zarzycki, Piotr Żurek, Monika
Weijun, Peng Lingyan, Zhang Yangshuai, Qiu Shaoxian, Song Drzymała, Jan. Redakcja
Elimer, Ewaryst Ziobrowski, Jerzy. Promotor
Podeszwa, Tomasz Rutkowska, Weronika
Grzyś, Edward