Possibilities of using by-products from oilseed industry for the production of bars
Koniec, Aleksandra ; Krzywonos, Małgorzata
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2018.542.04 ; oai:dbc.wroc.pl:72901
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
Sep 24, 2019
137
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/141007
Edition name | Date |
---|---|
Możliwości wykorzystania produktów ubocznych przemysłu olejarskiego do produkcji batonów | Jun 11, 2022 |
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Dysz, Karolina Krasnowska, Grażyna
Firek, Anna Dziadkowiec, Joanna M.
Urban, Stanisław Michałowska, Mariola
Zaleska, Beata
Nawrocka, Dominika Brach, Jarosław. Redakcja Dziaduch, Izabela. Redakcja