Alija, Durim ; Nikolovska Nedelkoska, Daniela ; Olędzki, Remigiusz ; Harasym, Joanna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2024, Nr 40, s. 1-17
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2024.40.01 ; oai:dbc.wroc.pl:136991
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Aug 5, 2025
Jun 18, 2025
73
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/175753
| Edition name | Date |
|---|---|
| Consumer Insights on the Presence of Acrylamide in Baked Products: Perception, Awareness and Behaviour | Aug 5, 2025 |
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Pietkiewicz, Jerzy Jan
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Lesiów, Tomasz
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Lesiów, Tomasz Gulanowski, Bogdan
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz