Jedlińska, Aleksandra ; Janiszewska, Emilia ; Stasiak, Mateusz ; Witrowa-Rajchert, Dorota
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 53-66
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 26, 2014
1 250
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/26969
Edition name | Date |
---|---|
Właściwości fizyczne waniliowych aromatów proszkowych o zróżnicowanym składzie chemicznym części aromatycznej | Oct 18, 2019 |
Jedlińska, Aleksandra Samborska, Katarzyna Witrowa-Rajchert, Dorota
Nowinowski-Kruszelnicki, Edward Kędzierski, Jerzy Raszewski, Zbigniew Jaroszewicz, Leszek Dąbrowski, Roman Kojdecki, Marek Piecek, Wiktor Perkowski, Paweł Garbat, Katarzyna Olifierczuk, Marek Sutkowski, Marek Ogrodnik, Karolina Morawiak, Przemysław Miszczyk, Emilia
Zieliński, Tymon Petelski, Tomasz Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Pisarska, Joanna Ślęzok, Maria Żelechower, Michał Pisarski, Wojciech A. Goryczka, Tomasz Ryba-Romanowski, Witold Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Wiktor, Artur Nowacka, Małgorzata Śledź, Magdalena Selke, Magdalena Witrowa-Rajchert, Dorota
Bogacz-Radomska, Ludmiła Pietkiewicz, Jerzy Jan
Belagraa, Larbi Bouzid, Abderrazak Hardygóra, Monika. Redakcja Szyszka, Danuta. Redakcja