Possibilities of using by-products from oilseed industry for the production of bars
Koniec, Aleksandra ; Krzywonos, Małgorzata
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2018.542.04 ; oai:dbc.wroc.pl:72901
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
24 wrz 2019
138
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/141007
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Możliwości wykorzystania produktów ubocznych przemysłu olejarskiego do produkcji batonów | 11 cze 2022 |
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Dysz, Karolina Krasnowska, Grażyna
Firek, Anna Dziadkowiec, Joanna M.
Urban, Stanisław Michałowska, Mariola
Zaleska, Beata
Nawrocka, Dominika Brach, Jarosław. Redakcja Dziaduch, Izabela. Redakcja
Šambronská, Kristina Matušíková, Daniela Šenková, Anna