Use of microbiological transglutaminase for the production of gluten-free products
Zys, Angelika ; Garncarek, Zbigniew
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2018.542.16 ; oai:dbc.wroc.pl:72919
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
Sep 24, 2019
193
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/141025
Edition name | Date |
---|---|
Wykorzystanie transglutaminazy mikrobiologicznej do wytwarzania produktów bezglutenowych | Jun 11, 2022 |
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew
Garncarek, Zbigniew Garncarek, Barbara
Garncarek, Zbigniew Błaszków, Władysław. Promotor
Górska, Katarzyna Garncarek, Zbigniew
Garncarek, Zbigniew Garncarek, Barbara Tomaszewski, Krzysztof
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew
Bodakowska-Boczniewicz, Joanna Garncarek, Zbigniew