HACCP System as a Factor of Competitiveness of Food Plants
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 141-146
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
28 lip 2025
20 maj 2025
12
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/174347
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| HACCP jako element konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego | 28 lip 2025 |
Cieślewicz, Wiesława
Cieślewicz, Wiesława
Cieślewicz, Wiesława
Wiktorowski, Krzysztof Cieślewicz, Wiesława