Taszarek, Beata ; Książek, Ewelina ; Konikowska, Klaudia
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2025, Nr 41, s. 42-54
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2025.41.05 ; oai:dbc.wroc.pl:142471
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2025, Nr 41
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Dec 17, 2025
Dec 17, 2025
2
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/181412
| Edition name | Date |
|---|---|
| Functional and Quality Analysis of Nutrition-Related Mobile Apps Available in Poland Using the MARS Scale | Dec 17, 2025 |
Olszar, Agata Książek, Ewelina Konikowska, Klaudia
Tabak, Nina Olszar, Agata Książek, Ewelina Bochniak, Marta
Jopkiewicz, Szymon Borcuch, Artur
Smolińska, Julia Książek, Ewelina
Rudnicki, Michał