Nauki Inżynierskie i Technologie Engineering Sciences and Technologies
Kula, Sławomir ; Śmiechowska, Maria
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 67-76
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/ijfsb.2016.1.05 ; oai:dbc.wroc.pl:36053
International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
12 sty 2017
185
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/39434
Nazwa wydania | Data |
---|---|
The assessment of fish consumption by university students of different academic profiles | 11 cze 2022 |
Kula, Sławomir Śmiechowska, Maria
Gardoń, Albert
Krasodomska, Joanna
Skwarek, Beata Lozynska, Iryna Kowal-Orczykowska, Anna. Redakcja