The Conditions of Quality Competition on Food Products Market
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 407-412
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Jul 28, 2025
May 27, 2025
5
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/174844
| Edition name | Date |
|---|---|
| Determinanty konkurencji jakościowej na rynku produktów spożywczych | Jul 28, 2025 |
Kijek, Arkadiusz Kijek, Tomasz Mercik, Jacek Wiesław. Redakcja Ostasiewicz, Walenty. Redakcja
Kijek, Tomasz
Chojnacki, Piotr Kijek, Tomasz