Influence of green tea extract on the selected properties of emulsion type sausages
Kliks, Jarosław ; Buda, Michał ; Krasnowska, Grażyna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 2 (13), s. 25-33
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.2.03 ; oai:dbc.wroc.pl:26067
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 2 (13)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
13 sty 2015
474
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/28877
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ ekstraktu z zielonej herbaty na wybrane właściwości kiełbas drobno rozdrobnionych | 18 paź 2019 |
Janiewicz, Urszula Krasnowska, Grażyna (1956- ). Promotor
Witt, Paulina Śmiechowska, Maria
Kliks Jarosław Kawa-Rygielska, Joanna. Promotor
Kapusta, Franciszek
Sierżant, Kamil (1985- ) Orda, Janusz (1949- ). Promotor
Górecka, Justyna Gregorczyk, Marlena Szmańko, Tadeusz
Tokarczyk, Grzegorz Bienkiewicz, Grzegorz Krzywiński, Tomasz Lesiów, Tomasz. Redaktor