Production of gluten-free bread –a chalange for baking industry
Kaim, Urszula ; Harasym, Joanna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27), s. 41-54
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2017.4.03 ; oai:dbc.wroc.pl:57984
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
13 gru 2018
550
525
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/95434
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Produkcja chleba bezglutenowego wyzwaniemdla współczesnego piekarnictwa | 11 cze 2022 |
Kaim, Urszula
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew