The Use of Structural Funds to Improve the Competitiveness of Enterprises of Dairy Sector in Poland
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 279-284
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
28 lip 2025
3 lip 2025
9
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/176193
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Wykorzystanie funduszy strukturalnych sposobem na poprawę konkurencyjności przedsiębiorstw sektora mleczarskiego w Polsce | 28 lip 2025 |
Szczubełek, Grzegorz Romaniuk, Krystyna