An Assessment of Competitiveness of Polish Food Industry in the European Union
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 384-391
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Jul 28, 2025
Jul 5, 2025
9
https://dlibra.kdm.wcss.pl/publication/176226
| Edition name | Date |
|---|---|
| Ocena konkurencyjności polskiego przemysłu spożywczego w Unii Europejskiej | Jul 28, 2025 |
Szczepaniak, Iwona
Szczepaniak, Iwona
Szczepaniak, Iwona
Salejko-Szyszczak, Iwona Szczepaniak, Małgorzata
Szczepaniak, Włodzimierz Zabłocka-Malicka, Monika Pasiecznik, Iwona Pohl, Paweł Rutkowski, Piotr Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja